Gheorghe-Mirel Taloș
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Sălaj, colegiul uninominal nr. 4, cu 56.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 decembrie 1973
Profesie:
analist politic
Sloganul din campanie:
Pentru o Românie puternică


Contact: str. Unirii, nr. 15, Zalău, jud. Sălaj; tel. mobil: 0723.194.485.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Gheorghe-Mirel Taloș

ales deputat în județul Sălaj, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Gheorghe-Mirel Taloș are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 33 Sălaj, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Gheorghe-Mirel Taloș a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Gheorghe-Mirel Taloș să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Taloș Gheorghe-Mirel, ales în judeţul Sălaj, colegiul uninominal nr. 4
  • Bună ziua, domnule deputat Mirel Taloş. Mă numesc Raluca Ciocian, sunt o tânără din Zalău, dar momentan locuiesc în Cluj. Sunt absolventă de ştiinţe politice, cred în ideologia liberală şi merg aproape întotdeauna la vot. Vă scriu în legătură cu poziţia mea în legătură cu proiectul de la Roşia Montană. Eu consider că acest proiect Citeşte mai departe…

    Zalau,
  • Stimate d-le deputat Gheorghe-Mirel Taloș, Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a vota impotriva Proiectul de Lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană. Acest proiect este un abuz care incearca sa legalizeze alte abuzuri. Proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana este un dezastru din puct de vedere ecologic si Citeşte mai departe…

    Zalau,
Sari la bara de unelte