Gheorghe Marin
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 1, cu 64.45% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1 octombrie 1952
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer mecanic


Contact: 0722-303.442
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Gheorghe Marin

ales deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Gheorghe Marin are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 3 Argeș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Gheorghe Marin a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Gheorghe Marin să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Marin Gheorghe, ales în judeţul Argeș, colegiul uninominal nr. 1
 • Ionela Nicoleta a scris cu 7 ani în urmă: REZIDURILE TOXICE DIN CAMPULUNG

  BUNA ZIUA.VA ROG SA VA IMPLICATI IN PROBLEMA DEPOZITARII REZIDURILOR PERICULOASE PE PLATFORMA ARO DE CATRE SOCIETATEA GLOBAL ECO CENTER CAMPULUNG. CU CONSIDERATIE, NICOLETA VASILE

  Campulung Muscel, Arges
 • Buna ziua, Ca reprezentant al poporului, ales pe baza voturilor si increderii noastre, va rog sa tineti cont de dorintele POPORULUI. Dorinta pe care vreau sa mi-o exprim in aceasta solicitare este urmatoarea: votati impotriva: “L E G E privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană şi stimularea şi facilitarea dezvoltării Citeşte mai departe…

  Campulung Muscel,
 • a.visinescu a scris cu 8 ani în urmă: gaz de sist

  Buna ziua, Poporul v-a delegat o responsabiltate, eu fac apel la aceasta responsabiltate pentru ca Dumneavoastra sa faceti tot posibilul pentru oprirea oricarui actiuni de explorare sau extractie a gazului de sist pe teritoriul României. Dupa parerea mea, si nu numai a mea, exploitarea gazului de sist este o aberatie economica si ecologica. Este o Citeşte mai departe…

  , Argeş
Sari la bara de unelte