Florin Gheorghe
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 10, cu 21.7% din voturile exprimate.


Data naşterii:
15 decembrie 1978
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
inginer construcții
Sloganul din campanie:
Gheorghe Florin 100% constănțean


Contact: Constanța, Str.Lahovari, Nr.2A Telefon: 0241/614 140
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie deputatului Florin Gheorghe

ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 10

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Florin Gheorghe are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 10 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Florin Gheorghe a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Florin Gheorghe să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Gheorghe Florin, ales în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 10
 • Angelica a scris cu 7 ani în urmă: Foarte important

  Stimate deputat Florin Gheorghe, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Pascovici a scris cu 7 ani în urmă: Luare de pozitie

  Buna ziua Domnule Deputat Gheorghe Florin, Am crezut in dumneavoastra atunci cand v-am sustinut in campania electorala si v-am votat , acum este randul dumneavoastra sa ma reprezentati cu demnitate in Parlamentul Romaniei si sa luati pozitie impotriva distrugerii acestei tari . Proiectul Rosia Montana este de departe un act de tradare nationala la care Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
Sari la bara de unelte