Florin-Cristian Tătaru
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 2, cu 59.4% din voturile exprimate.


Data naşterii:
5 decembrie 1967
Sloganul din campanie:
Învingem! Uniți suntem puternici.


Contact: Baia Mare, Bld.București, Nr.5 Telefon/Fax: 0262/293 903 Șomcuța Mare, Str.Nicolae Bălcescu, Nr.2; 0733334411
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Florin-Cristian Tătaru

ales deputat în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Florin-Cristian Tătaru are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 26 Maramureș, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Florin-Cristian Tătaru a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Florin-Cristian Tătaru să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Tătaru Florin-Cristian, ales în judeţul Maramureș, colegiul uninominal nr. 2
 • Nu se stie cand chiar dvs, parintii sau rudele dvs veti fi expropriati de pe propriile pamanturi de compania x sau y. Aveti grija pentru ca deschideti o cutie a Pandorei aici. Multumesc, Gabriela Sabo

  Baia Mare, Maramures
 • ILEANA MOLDOVAN a scris cu 7 ani în urmă: PROIECTULROSIA MONTANA

  D-l deputat sunt o pensionare ce o viata a lucrat in minerit in Maramures. Acest proiect e o hotie a avutiei Romaniei si implicit a noastra a tuturor romanilor. In ani 70 parintii mei au construit o casa in Sighet si am folosit la constructie balastru si nisip din gradina , iar un vecin “cumsecade” Citeşte mai departe…

  BAIA MARE,
 • http://www.google.ro/search?q=rosia+poieni&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_S4kUvDBO4_Jsgber4HQCg&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=643 ESTE SUFICIENT SA VIZIONATI ACESTE POZE….ESTE SUFICIENT SA IMI INTELEGETI MESAJUL….

  BAIA MARE,
 • Mihai Tarta a scris cu 7 ani în urmă: Proiect lege

  Draga D-le deputat Tataru, V-am votat la alegeri, desi eu sunt un votant de stanga si stiu ca PSD nu este stanga pentru ca nu a demonstrat nimic de stanga. Daca votati pentru aprobarea legii care o sa distruga Rosia Montana si care o sa permita si distrugerea altor zone din Romania prin asemenea metode Citeşte mai departe…

  Sacalaseni,
Sari la bara de unelte