Florentin Gust Băloșin
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 4, cu 67.9% din voturile exprimate.


Data naşterii:
15 aprilie 1979
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
economist


Contact: str. Romain Rolland, nr. 4, Craiova, jud. Dolj; tel. mobil: 0733.558.338.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Florentin Gust Băloșin

ales deputat în județul Dolj, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Florentin Gust Băloșin are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 17 Dolj, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Florentin Gust Băloșin a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Florentin Gust Băloșin să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Gust Băloșin Florentin, ales în judeţul Dolj, colegiul uninominal nr. 4
 • Domnule Florentin, Am avut prilejul sa ne cunoastem personal in perioada in care conduceati Casa de Cultura a Studentilor din Craiova. Am participat si la o dezbatere intr-una dintre salile Universitatii din Craiova, nu-mi amintesc tema dezbaterii, esential este ca am fost intrebat de ce nu am incredere in politica si in politicieni. Am expus Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Violeta Haita a scris cu 7 ani în urmă: Roasia Montana

  Va rugam sa nu acceptati exploatarea miniera de la Rosia Montana. Niciun membru al familiei mele nu vrea acest lucru. Daca vreti sa nu fiti penalizati cu totii la alegerile viitoare pentru aceasta grava incalcare a frumusetilor, bogatiilor si sanatatii Romaniei. Nu votati in parlament propunerea aceasta. Va imploram ! Multumim din suflet pentru intelegere! Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Stimate d-nule deputat, Numele meu este Andrew (Andrei) Grosu si ma intorc cu familia din Germania in Craiova dupa mai multi ani. Am hotarat acest lucru printre altele si pentru ca ne iubim tara si natura dintrsa si am vrea sa ramane asa cum o cunoastem din copilarie, ancestrala si cat mai neatinsa, cu flora Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Ovidiu Belu a scris cu 7 ani în urmă: Nu proiectului Rosia Montana

  Salut, te rog sa votezi impotriva legii privind proiectul minier de la Rosia Montana deoarece aceasta lege incalca mai multe legi deja existente in constitutia Romaniei si tot odata, aceasta lege nu reprezinta interesele mele ca si cetatean al Romaniei. Inceperea proiectului de la Rosia Montana ar insemna un dezastru ecologic adus intregului areal al Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte