Dumitru Pardău
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 9, cu 61.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 iunie 1962
Profesie:
economist


Contact: str. Mihai Eminescu, nr. 56, Vatra Dornei, jud. Suceava; tel./fax: 0230/372.759; tel. mobil: 0726.200.626;
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15760
scrisori trimise

Scrie deputatului Dumitru Pardău

ales deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 9

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Dumitru Pardău are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 35 Suceava, colegiul uninominal nr. 9 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Dumitru Pardău a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Dumitru Pardău să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Pardău Dumitru, ales în judeţul Suceava, colegiul uninominal nr. 9
 • Florin a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul RMGC

  Stimate domnule deputat, Ma numesc Florin Rotariu si locuiesc in Vatra Dornei. Sper ca nu ma veti dezamagi pt. votul pe care vi l-am acordat. Nu voi accepta niciodata cianurizarea Rosiei Montane. Va invitam alaturi de noi pe 1 Septembrie in Piata Universitatii pentru a ne manifesta impotriva Fracurarii si Cianurizarii tarii. Va rugam sa Citeşte mai departe…

  Vatra dornei, Suceava
 • Silvana a scris cu 7 ani în urmă: Rugaminte in conformitate cu art.35

  Buna ziua D-le Pardau, Ma numesc Silvana Dobos, este pentru prima data cand imi exersez dreptul de a apela la dvs. in virtutea art. 9 si 11, cu privire la o problema grava de interes national. Sunt convinsa ca nu are rost sa detaliez motivele pentru care lansarea exploatarii de la Rosia Montana este ilegala Citeşte mai departe…

  Vatra Dornei, Suceava
Sari la bara de unelte