Daniel-Ionuț Bărbulescu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Olt, colegiul uninominal nr. 2, cu 68.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
17 august1981
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
jurist


Contact: Aleea Florilor, nr. 1 A, et. 1, Slatina, jud. Olt; tel.: 0249/420.500; tel. mobil: 0733.558.210. 0748.697.896
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15490
scrisori trimise

Scrie deputatului Daniel-Ionuț Bărbulescu

ales deputat în județul Olt, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Daniel-Ionuț Bărbulescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 30 Olt, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Daniel-Ionuț Bărbulescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Daniel-Ionuț Bărbulescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Bărbulescu Daniel-Ionuț, ales în judeţul Olt, colegiul uninominal nr. 2
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Stimate deputat Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Citeşte mai departe…

  ,
 • Am scris mai multor televiziuni, ca urmare a articolului “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE a interesului naţional” http://stirile.rol.ro/de-ce-proiectul-de-la-rosia-montana-este-un-act-de-tradare-a-interesului-national-890599.html următorul text: Clar, de ce! Pentru că le facem cadou canadienilor 94 procente dintr-un munte de aur şi elemente rare necesare in industriile militară şi aerospaţială!!! Şi noi rămânem cu Citeşte mai departe…

  Bucuresti/5, Bucuresti-Ilfov
 • Cristina Diaconescu a scris cu 7 ani în urmă: Proiect “Rosia Montana”

  Buna seara, Sunt impotriva acestui proiect deoarece Rosia Montana apartine Romaniei, sunt impotriva exploatarii ei de catre un alt stat decat al nostru. In special impotriva exploatarii ei in aceste conditii, anume sa se ocoleasca legea romana sau sa se recurga la subterfugii in acest sens. Normele de drept sunt create pentru siguranta si buna Citeşte mai departe…

  Scornicesti, Olt
Sari la bara de unelte