Daniel Florea
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Călărași, colegiul uninominal nr. 1, cu 57.89% din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 septembrie 1972
Profesie:
jurist


Contact: 0727277778
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15733
scrisori trimise

Scrie deputatului Daniel Florea

ales deputat în județul Călărași, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Daniel Florea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 12 Călărași, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Daniel Florea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Daniel Florea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Florea Daniel, ales în judeţul Călărași, colegiul uninominal nr. 1
 • Daniela a scris cu 7 ani în urmă: Reprezinta-ma cu demnitate!

  Urmariti acest material si luati atitudine! Proiectul ROSIA MONTANA nu este un proiect de DEZVOLTARE DURABILA ci de moarte lenta – poluarea cu cianuri este un proces ireversibil! Maine va fi prea tarziu! Vânzătorii de Tara criticati de realizatorii acestui videoclip american despre ROSIA MONTANA Copiati adresa de mai jos si urmariti pana la capat Citeşte mai departe…

  Calarasi, Calarasi
 • Buna ziua, stimate domnule Florea, in calitate de cetatean al acestei tari nu var rog decat un singur lucru…mergeti pe firul istoriei si meditati putin asupra deciziilor luate, cu multe strangeri de inima de conducatorii acestui neam.Analizati chiar si superficial cate pierderi de vieti omenesti ne-au dat noua, astazi, posibiliatea sa traim in acesta tara, Citeşte mai departe…

  Calarasi, Calarasi
Sari la bara de unelte