Dan Nica
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 5, cu 75.4% din voturile exprimate.


Data naşterii:
2 iulie 1960
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer


Contact: str. Domnească, nr. 55, Galați, jud. Galați; tel./fax: 0236/417.993; tel. mobil: 0722.303.552.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Dan Nica

ales deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Dan Nica are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 18 Galați, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Dan Nica a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Dan Nica să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Nica Dan, ales în judeţul Galați, colegiul uninominal nr. 5
 • Cu stima, Domnule Deputat Dan Nica,sunt o tanara familista cu doi copii, a judetului Galati va rog, daca exista posibilitatea sa ne ajutati cu problema sccesarii fondurilor europene printr-un program mai simplificat sau posibilitatea de a fi consiliati de catre un specialist in acest domeniu,sunt interesata deoarece detin impreuna cu sotul o casa si teren Citeşte mai departe…

  Galati,
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Sunteti printre putinii politicieni care imi inspira oarece incredere, implicit speranta.De aceea va rog, VA ROG , sa votati impotriva proiectului Rosia Montana! Aici nu este vorba doar despre crearea a 1500 locuri de munca, indiferent cat de mult inseamna ele pentru localnici. ESTE VORBA IN PRIMUL RAND DESPRE POLUARE,iar banii, oricat de multi ar Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
Sari la bara de unelte