Cosmin Necula
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 2, cu 59.75% din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 august1978
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Viitorul pe mâini bune!


Contact: 0755038446; 0722717318
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Cosmin Necula

ales deputat în județul Bacău, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Cosmin Necula are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 4 Bacău, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Cosmin Necula a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Cosmin Necula să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris deputatului Necula Cosmin, ales în judeţul Bacău, colegiul uninominal nr. 2
 • Elena Carligeanu a scris cu 7 ani în urmă:

  Buna ziua, cu puterea cu care v-am investit prin votul nostru,aveti obligatia morala sa sustineti in Parlament proiectele expuse mai jos, pentru copilul dumneavoastra si pentru copiii nostri,asigurandu-le un viitor ecologic, nu ca al nostru. PL-x nr. 237/2013 – Proiect de Lege privind emisiile industriale Pl-x nr. 278/2012 – Propunere legislativă privind interzicerea explorărilor și Citeşte mai departe…

  ,
 • Domnule Necula, Geolog si prieten al mediului fiind eu insumi, va cer sa prezentati in Parlamentul Romaniei dorinta mea si a urmasilor mei: bogatiile subsolului Romaniei sunt exclusiv ale romanilor. Va invit sa urmariti impreuna cu colegii dvs materialul video de mai jos, in care este prezentata explicit pozitia Academiei Romane:

  Bacau,
 • Stimate domnule deputat, Indraznesc sa va scriu pentru ca v-am votat, pentru ca mi-ati inspirat incredere prin atitudinea dvs. cetateneasca si spiritul deschis. Nu stiu care este parerea dvs. despre acest proiect de exploatare a aurului din Rosia Montana. Dar pentru ca va consider purtatorul de cuvant al celor ca mine, va fac cunoscuta opinia Citeşte mai departe…

  Municipiul Bacau,
 • Andra a scris cu 7 ani în urmă: Votul tau poate salva Rosia Montana!

  Stimate domnule deputat, În această toamnă, pe ordinea de zi a Parlamentului, se va discuta legea aprobată și propusă de Guvern referitoare la proiectul minier Roșia Montană. Proiectul de lege cuprinde prevederi abuzive, precum încălcarea drepturilor fundamentale: dreptul la proprietate, dreptului la un mediu curat și acordarea de privilegii abuzive unei companii private, Roșia Montană Citeşte mai departe…

  Bacau, Bacau
 • Ciprian Olaru a scris cu 7 ani în urmă: Mail de atentionare

  Buna ziua domnule deputat Cosmin Necula. Ma bucur in primul rand sa va cunosc prin intermediul redactiei site-ului www.protectiamediului.org si sa aflu ca sunteti un reprezentant al colegiului in care am copilarit si care m-a format social. Datorita celor amintiti mai sus am aflat detalii biografice despre dumneavoastra si astfel am realizat ca avem aceeasi Citeşte mai departe…

  Bacau,
Sari la bara de unelte