Cătălin-Florin Teodorescu
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 9, cu 21.43% din voturile exprimate.


Data naşterii:
7 aprilie 1965
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer agronom
Sloganul din campanie:
Lupt să te ajut!


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Cătălin-Florin Teodorescu

ales deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 9

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Cătălin-Florin Teodorescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 3 Argeș, colegiul uninominal nr. 9 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Cătălin-Florin Teodorescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Cătălin-Florin Teodorescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Teodorescu Cătălin-Florin, ales în judeţul Argeș, colegiul uninominal nr. 9
 • Domnule deputat, Sunteti ales sa reprezentati interesele cetatenilor care v-au votat si ca astfel de cetatean va rog ca din pozitia de deputat: – sa votati impotriva proiectului de lege care ar face loc sa inceapa distrugerea de la Rosia Montana, propus recent catre parlament de catre guvern!!! Proiectul este un exercitiu de slugarnicie pe Citeşte mai departe…

  Pitesti, Alba
 • Adrian a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana

  Numele meu este Iosif Adrian, locuiesc în cartierul Tudor Vladimirescu și v-am votat la ultimele alegeri în speranța de a schimba ceva. Având în vedere că sunteți reprezentantul votat al colegiului electoral de care aparțin, aș vrea să știu care este opinia dumneavoastră personală despre acest subiect important pentru țara noastră, care ma preocupă în Citeşte mai departe…

  Pitesti, Arges
 • a.visinescu a scris cu 8 ani în urmă: gaz de sist

  Buna ziua, Poporul v-a delegat o responsabiltate, eu fac apel la aceasta responsabiltate pentru ca Dumneavoastra sa faceti tot posibilul pentru oprirea oricarui actiuni de explorare sau extractie a gazului de sist pe teritoriul României. Dupa parerea mea, si nu numai a mea, exploitarea gazului de sist este o aberatie economica si ecologica. Este o Citeşte mai departe…

  , Argeş
Sari la bara de unelte