Cătălin-Daniel Fenechiu
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales deputat în București, colegiul uninominal nr. 19, cu 11% din voturile exprimate.


Data naşterii:
20 noiembrie 1969


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Cătălin-Daniel Fenechiu

ales deputat în București, colegiul uninominal nr. 19

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Cătălin-Daniel Fenechiu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 42 București, colegiul uninominal nr. 19 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Cătălin-Daniel Fenechiu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Cătălin-Daniel Fenechiu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris deputatului Fenechiu Cătălin-Daniel, ales în judeţul București, colegiul uninominal nr. 19
 • Stimate deputat Cătălin-Daniel Fenechiu , Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  6,
 • Buna ziua, Va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de munca se vor distruge prin poluarea zonei cateva Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Jean mihai a scris cu 7 ani în urmă:

  Va rog sa nu aprobati proiectul rosia montana. este scandalos ceea ce se intampla in parlament.

  4, Bucuresti-Ilfov
 • Buna ziua stimate domnule avocat Catalin Daniel FENECHIU ! Intrucat va respectam ca si persoana in mod deosebit, va rugam sa NU sustineti Proiectul Rosia Montana, intrucat generatia de azi si cele ce vor fi sa vina sa se bucure de un mediu curat si sanatos. Cu multa consideratie, prof. Mircea PELEA jurnalist jurist p.s. Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 3, Bucuresti-Ilfov
 • Stimate domnule deputat Cătălin-Daniel Fenechiu, Va contactez pentru a va solicita votul dumneavoastra impotriva legii care planuieste distrugerea zonei de patrimoniu national Rosia Montana. In cazul in care se va ajunge la un vot in cele doua foruri ale Parlamentului, adoptarea legii va duce la multe alte proteste, probleme de neconstitutionalitate si un precedent foarte Citeşte mai departe…

  Sector 4,
Sari la bara de unelte