Aurel Vainer
Federația Comunităților Evreiești din România


Ales deputat în București, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national), cu % din voturile exprimate.Contact: blv. Regina Elisabeta, nr. 63, sector 5, București; tel. mobil: 0726.200.794.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13599
scrisori trimise

Scrie deputatului Aurel Vainer

ales deputat în București, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national)

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Aurel Vainer are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 42 București, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national) (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Aurel Vainer a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Aurel Vainer să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

2 persoane au scris deputatului Vainer Aurel, ales în judeţul Minoritați, colegiul uninominal nr.
  • a scris cu 6 ani în urmă: Spuneti NU fracturarii hidraulice

    Stimate deputat , Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl Citeşte mai departe…

    ,
  • a scris cu 6 ani în urmă:

    Va rog sa nu aprobati proiectul rosia montana. este scandalos ceea ce se intampla in parlament.

    ,
Sari la bara de unelte