Angel Tîlvăr
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 2, cu 67.7% din voturile exprimate.


Data naşterii:
11 februarie 1962
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
pedagog


Contact: str. Republicii, nr. 13, Focșani, jud. Vrancea; tel./fax: 0237/227.060; tel. mobil: 0726.300.489.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15733
scrisori trimise

Scrie deputatului Angel Tîlvăr

ales deputat în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Angel Tîlvăr are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 41 Vrancea, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Angel Tîlvăr a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Angel Tîlvăr să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Tîlvăr Angel, ales în judeţul Vrancea, colegiul uninominal nr. 2
 • Bună ziua, aș dori să vă întreb de ce se acordă o atenție ridicată condițiilor din penitenciare și nu există o preocupare asupra condițiilor de cazare din căminele de elevi și studenți? Este mai importantă cazarea corespunzătoare a unui criminal decât cea a unui elev?

  Focșani, Vrancea
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Carmen Balanica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia

  Avem o tara fumoasa, binecuvantata de Dumnezeu. Sa o pastram si sa o lasam urmasilor nostril macar in situatia de acum. S-a furat destul de-a lungul anilor…SA PASTRAM macar un colt NEATINS !!! NU EXPLOATARIII de la Rosia !!! Va fi un dezastru ecologic. NIMENI nu va sti ce extrag si cu ce metale vor Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
 • Bună ziua d-le deputat Angel Tîlvăr, Mă numesc Datcu Octavian și locuiesc în Vrancea, Focșani, str.Brăilei nr.47B. Cum dumneavoastră sunteți reprezentantul colegiului în care eu locuiesc, aș vrea să votați cu NU în cazul începerii proiectului Roșia Montana. Nu cred că este potrivit ca mesajul acesta să conțină și argumentele pentru poziția mea, așa că Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
Sari la bara de unelte