Valeria-Diana Schelean
Partidul Democrat-Liberal


Aleasă deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 5, cu 20.84% din voturile exprimate.


Data naşterii:
24 martie 1981
Stare civilă:
divorțată, un copil
Profesie:
avocat
Sloganul din campanie:
VOTEAZĂ pentru tine!


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13560
scrisori trimise

Scrie deputatei Valeria-Diana Schelean

aleasă deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Valeria-Diana Schelean are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 11 Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Valeria-Diana Schelean a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Valeria-Diana Schelean să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

Fii primul care scrie deputatei Schelean Valeria-Diana, aleasă în judeţul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 5
Sari la bara de unelte