Sanda-Maria Ardeleanu
Partidul Democrat-Liberal


Aleasă deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1, cu 26.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
august 1954
Profesie:
profesor universitar


Contact: str. Ștefan cel Mare, nr. 36, Suceava, jud. Suceava; tel. mobil: 0733.558.205.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15708
scrisori trimise

Scrie deputatei Sanda-Maria Ardeleanu

aleasă deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 35 Suceava, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Sanda-Maria Ardeleanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris deputatei Ardeleanu Sanda-Maria, aleasă în judeţul Suceava, colegiul uninominal nr. 1
  • Buna seara,ma scuzati ca-ci indraznesc sa va deranjez,dar suntem disperati,firma de resapat cauciuc din slobozia sucevei granicesti,condusa de domnul HANTARI,asi bate joc de comunitate,zi si noapte fum domnilor, fum de cauciuc,toxic,miros inecacios,negreala peste tot,au centrala pe peleti,dar ei o alimenteaza cu cauciuc,centrala e de putere maxima,alimenteaza toate masinariile din interior,plus incaperile,au scos un horn la Citeşte mai departe…

    Slobozia-sucevei, Suceava
Sari la bara de unelte