Roberta Alma Anastase
Partidul Democrat-Liberal


Aleasă deputat în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 11, cu 31.7% din voturile exprimate.


Data naşterii:
27 martie 1976
Profesie:
sociolog


Contact: str. Baraolt, nr. 3A, sc.D, Ploiești, jud. Prahova; tel.: 0344/802.165; tel. mobil: 0733.558.277.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatei Roberta Alma Anastase

aleasă deputat în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 11

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Roberta Alma Anastase are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal nr. 11 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Roberta Alma Anastase a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Roberta Alma Anastase să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Anastase Roberta Alma, aleasă în judeţul Prahova, colegiul uninominal nr. 11
 • Alexandra a scris cu 6 ani în urmă: Sesizare

  Buna ziua! Am o casa la intrare in comuna Gura Vitioarei, intrarea dinspre Ploiesti. Pe langa casa mea este un drum neasfaltat, care duce spre raul Teleajen. Pe acest drum, dar si in rau se arunca zilnic gunoaie ( problema este cunoscuta si nivel de primarie, de ani de zile ) ce provin din curtile Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Iorgu-Dragos Matei a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana

  Buna ziua doamna deputat, In calitate de reprezentatn in Parlament aveti obligatia sa ne ascultati pe noi, pe cei care v-am ales. Sunt de profesie medic rezident in Psihiatrie, imi desfasor activitatea in domeniul socio-uman ca si dumneavoastra. Va rog sa nu uitati ca viitorul acestei tari este al copiilor copiilor nostri si ca nu Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Carmen Dumitru a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua! In calitate de alegator va rog sa adoptati o pozitie de respingere a proiectului Rosia Montana Gold Corpration. Interesele Romaniei sunt serios prejudiciate: mediul va fi afectat ireparabil, profitul statului roman este insignifiant raportat la costurile ecologice si la dimensiunea profitului pe care il va obtine firma canadiana. Exista si multe suspiciuni de Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
Sari la bara de unelte