Lucreția Roșca
Partidul Social Democrat


Aleasă deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 7, cu 63.5% din voturile exprimate.


Data naşterii:
27 august1958
Stare civilă:
divorțată, un copil
Profesie:
medic


Contact: str. Sindicatelor, nr. 4, Galați, jud. Galați; tel. mobil: 0733.558.330; 0744472606
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatei Lucreția Roșca

aleasă deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 7

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Lucreția Roșca are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 18 Galați, colegiul uninominal nr. 7 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Lucreția Roșca a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Lucreția Roșca să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Roșca Lucreția, aleasă în judeţul Galați, colegiul uninominal nr. 7
 • Buna ziua! Ma numesc Mirela Gheorghe si locuiesc in Galati, pe strada Jiului nr. 5. Mentionez ca imobilul in care locuiesc, respectiv o casa, este amplasat vizavi de biserica Sf. Gheorghe, de pe aceeasi strada. In fiecare duminica, de la ora 8,00 dimineata si pana spre pranz toata casa mea vibreaza de slujba difuzata prin Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Doamnei deputat Lucreţia Roşca Stimată Doamnă, Subsemnatul, Cătălin VASILE, fiul lui Viorel şi al Atena, născut în Mun. Galaţi, Jud. Galaţi, la data de 29.10.1977, C.N.P. 1771029170452, domiciliat în Mun. Galaţi, str. Victor Vâlcovici, nr.4, bl. G12, sc.3, ap.52, jud. Galaţi, prin prezenta, în numele Asociaţiei Alburnus Maior şi al Campaniei Salvaţi Roşia Montană, eu Citeşte mai departe…

  Galaţi,
 • Buna seara! Sper sa vad ganditi bine la decizia pe care urmeaza sa o luati in parlament in privinta acestei probleme, avand in vedere pozitia de deputat pe care o ocupati. Cantariti bine situatia si ganditi-va ca profitul obtinut este foarte mic in comparatie cu bogatia naturala de acolo si cu faptul ca acesti corporationisti Citeşte mai departe…

  Galati,
 • Doamana Deputat, atat eu cat si familia mea suntem impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana cu tehnologie bazata pe cianuri. In speranta unui vot impotriva exploatarii va multumesc anticipat. Cu stima!

  Galati,
Sari la bara de unelte