Lucia-Ana Varga
Partidul Național Liberal


Aleasă deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3, cu 59.94% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 februarie 1967
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Un deputat aproape de oameni


Contact: Adresă birou parlamentar: Str. Bobâlna nr. 10, ALEȘD, Jud. Bihor, cod 415110 Tel/Fax: 0259.342.433 Persoană de contact: - Ioana Pascalau 0742889096; 0746 167 209
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

31
scrisori trimise

Scrie deputatei Lucia-Ana Varga

aleasă deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Lucia-Ana Varga are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Lucia-Ana Varga a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Lucia-Ana Varga să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie deputatei Varga Lucia-Ana, aleasă în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 3