Ioana-Jenica Dumitru
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Aleasă deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 6, cu 20.02% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1 august 1970


Contact: ȘTEFĂNEȘTI, Str. Șoseaua București-Pitești nr. 80, județ Argeș Persoana de contact: consilier Tufa-Mihalcea Ana Telefon: 0725.109.260
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatei Ioana-Jenica Dumitru

aleasă deputat în județul Argeș, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Ioana-Jenica Dumitru are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 3 Argeș, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Ioana-Jenica Dumitru a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Ioana-Jenica Dumitru să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatei Dumitru Ioana-Jenica, aleasă în judeţul Argeș, colegiul uninominal nr. 6
 • CATRE • AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ARGEȘ • AGENTIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI REFERITOR: Deversare retea canalizare in raul ARGEȘ Locuitorii Coloniei Spital Leordeni,jud.Arges ,in temeiul Ordinului 27/2002,privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor ,va aduc la cunostinta urmatoarele: In Colonia Spitalului ,reteaua de canalizare exista din perioada cind functiona Spitalul de boli interne Citeşte mai departe…

  COMUNA LEORDENI, Arges
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • a.visinescu a scris cu 8 ani în urmă: gaz de sist

  Buna ziua Doamna, In ultima dumneavoastra interventie politica, faceti apel la responsabilitate. La aceeasi responsabilitate pe care o aveti fata de popor fac eu apel pentru oprirea oricarui actiuni de explorare sau extractie a gazului de sist pe teritoriul României. Dupa parerea mea, si nu numai a mea, exploitarea gazului de sist este o aberatie Citeşte mai departe…

  , Argeş
Sari la bara de unelte