Ileana Cristina Dumitrache
Partidul Social Democrat


Aleasă deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 3, cu 58.9% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1 decembrie 1982
Stare civilă:
necăsătorită
Profesie:
jurist


Contact: blv. Mamaia, nr. 160, Constanța, jud. Constanța; tel. mobil: 0733.558.313. 0749.165.401; 0749165400
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatei Ileana Cristina Dumitrache

aleasă deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Ileana Cristina Dumitrache are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Ileana Cristina Dumitrache a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Ileana Cristina Dumitrache să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Dumitrache Ileana Cristina, aleasă în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 3
 • Buna ziua! Va rog ca, atunci cand votati legile, sa aveti clar in minte CA NU E DOAR O MANA RIDICATA LA INTAMPLARE, CARE, ORICUM, NU SCHIMBA NIMIC!!! Dimpotriva! MAINILE RIDICATE IN CUNOSTINTA DE CAUZA, IN APARAREA DREPTURILOR CELOR CARE V-AU VOTAT FAC DIFERENTA! NU AVETI VOIE SA VA ASCUNDETI IN SPATELE ANONIMATULUI! NOUA, ROMANILOR Citeşte mai departe…

  COSTINESTI, Constanta
 • Angelica a scris cu 7 ani în urmă: Foarte important

  Stimate deputat Ileana Cristina Dumitrache, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Va scriu in numele prietenilor, vecinilor, copiilor si nepotilor nostri, chiar si a nepotilor nostri nenascuti inca, pentru a va cere expres respingerea proiectului de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana in sedinta de luni a senatului si interzicerea mineritului cu cianuri in Romania. Pamantul acesta, cu frumusetea si bogatiile lui este al Citeşte mai departe…

  Oras Cernavoda,
 • L a scris cu 8 ani în urmă: Doamna deputat,

  Doamna deputat Ileana Cirstina Dumitrache, Va scriu dumeavoastra si altor membrii deputati reprezentativi pentru judetul meu acest mail in speranta ca vocea dumneavoastra este mai puternica, si mai reprezentativa pentru romani decat a mea, asupra unui subiect ce a inceput sa fie din ce in ce mai dezbatut in ziua de astazi : gazele de Citeşte mai departe…

  X, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte