Gabriela-Maria Podașcă
Partidul Social Democrat


Aleasă deputat în București, colegiul uninominal nr. 14, cu 67.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 mai 1985
Profesie:
specialist în științele comunicării
Sloganul din campanie:
Dreptate până la capăt!


Contact: 0731111428; Adresă: Bulevardul Basarabia nr. 238, Bloc MY5, Scara 1, parter - sector 3, colegiul 14, București Orar audiențe: în zilele de miercuri și joi, orele 17:00-19:00 Orar consultații juridice gratuite: în zilele de luni și marți, orele 16:00-20:00 Telefon: 0737.355.660
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

43
scrisori trimise

Scrie deputatei Gabriela-Maria Podașcă

aleasă deputat în București, colegiul uninominal nr. 14

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Gabriela-Maria Podașcă are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 42 București, colegiul uninominal nr. 14 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Gabriela-Maria Podașcă a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Gabriela-Maria Podașcă să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie deputatei Podașcă Gabriela-Maria, aleasă în judeţul București, colegiul uninominal nr. 14