Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov

Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov


Tel/Fax: 0214 301523; 0214 301402; 0746 248440
Aleea Lacul Morii Nr. 1 Sector 6 Bucureşti
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmif.anpm.ro

14869
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov

Judeţul Ilfov

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Laurentiu a scris cu 1 saptamana în urmă: Focar deseuri menajere

  Buna ziua, Va aduc in vedere ca pe strada Industriilor – Chiajna, Ilfov cu coordonatele GPS 44°26’27.2″N 25°57’55.0″E (44.440896, 25.965286) s-a creat focar de deseuri menajere. Specificul locatiei adusa in vedere este de “zona de protectie sanitara” Prin prezenta solicit interventie astfel incat sa nu mai existe aceste deseuri si impiedicare formarii aceluiasi tip de Citeşte mai departe…

  Dudu, Ilfov
 • Ancuța maria a scris cu 1 luna în urmă: Petitie

  Buna ziua! Va solicitam implicarea privind un caz de poluare a pârâului ce se afla in Otopeni între str 23 August și intrarea Mesteacănului spre Hala Phillip Morris, Pârâu care in fiecare seara este poluat cu deversări de fose ori altceva care pute îngrozitor.Practic trebuie sa închidem ferestrele și sa nu stam afara. Va Multumesc!

  Otopeni,
 • Valentina a scris cu 4 luni în urmă: Taierea ilegala a copacilor

  Primaria cornetu taie ilegal toti copaci de pe stada panselelor pt a face trotuar.taie copaci tineri sanatosi .

  Cornetu,
 • Razvan a scris cu 5 luni în urmă: Miroase a ars din nou

  Miroase constant de cateva zile dar in seara asta a inceput sa miroasa insuportabil. Toata lumea spune ca vine de la Peris, dar cum dumnezeu sa ia foc cand nici nu e asa de cald ziua iar noaptea mereu se face roua. E total inadmisibil ce se intampla, va rog verificati ce se intampla in Citeşte mai departe…

  ostratu, Ilfov
 • neinregistrat a scris cu 8 luni în urmă: Sesizare

  Buna ziua,vreau sa va adresez o sesisazre in legatura cu unul din vecinii mei.Vecinul in cauza are o fosa menajera pe domeniul public construita din doua tuburi de put, odata la cateva zile cu ajutorul unei pompe o devarsa in spatele casei.Inchipuitiva va rog in ce miros stam.Mai doresc sa va spun ca noi avem Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte