Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Iaşi

Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi


Tel: 0232 215497; Fax: 0232 214357
Iaşi, Str. Th. Văscăuţeanu nr. 10 bis
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmis.anpm.ro

14294
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Iaşi

Judeţul Iaşi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Iaşi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • mihai a scris cu 1 luna în urmă: Desființarea pubelelor

  Stimata institutie ! Va rog sa ne ajutati ! Suntem mai multe familii pe aceasta strada care am reclamat Primariei Deleni si inclusiv Domnului Primar ca nu mai putem traii in aceste conditii ! Dar fara rezolvare ! Este inadmisibil cu cata nonsalanta ne poate trata aceasta institutie a statului ! si Domnul Primar ! Citeşte mai departe…

  sat maxut comuna deleni, Iasi
 • Gălbează a scris cu 8 luni în urmă: Depozitare de gunoi

  Subsemnatul, Gălbează Gheorghe din comuna Dagâța jud, Iasi va aduc la cunoștință ca vecinul meu Ursu Ion depozitează gunoi, având 2 remorci de gunoi și continuând sa depoziteze, eu având bucătăria la 5-7metri de mine. Am fost la primăria Dagâța dar nu s-au luat masuri. Va rog sa luați masurile care se cuvin. Nr meu Citeşte mai departe…

  Dagâța,
 • Ghiorghita Cuzic a scris cu 1 an în urmă: Reclamatie

  Stau la curte si vecinul are câteva tone de deșeuri menajere ce se poate face an aceasta privință emana un miros insuportabil

  Sculeni, Alba
 • Constantin Baciu a scris cu 2 ani în urmă: Panouri foto-voltaice

  Buna ziua… as vrea sa știu cind începe programul pentru panouri foto-voltaice ,și ce acte trebuie ,pentru finalizarea dosarului…multe mutumiri…

  Valea Adinca,
 • Ionut Badea a scris cu 2 ani în urmă: Reclamatie

  Va rog sa luati masuri privind muntii de gunoaie din spatele cartierului ROA str, Moara de Vant Iasi.De la vant gunoaiele provenite de la constructia blocurilor din acest cartier (ROA) s-au intins pe cateva hectare din imprejurimi,Va rog sa luati masuri pentru rezolvarea acestei probleme.

  Iasi,
Sari la bara de unelte