Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi

Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi


Tel: 0236 460049; Fax: 0236471009
Str. Regiment 11 Siret nr.2, Galaţi, Cod 800322
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

arpmgl.anpm.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi

Judeţul Galaţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • neinregistrat a scris cu 1 an în urmă: Vecini cu mormane de gunoi

  In Tecuci pe str Zorilor la nr 8 se afla familia Matei care detin in curte tone de gunoaie ,sobolani si un miros pestilential iar sobolanii si provoaca pagube tuturor vecinilor ce putem face ? Multumim asteptam sa se ia masuri

  ,
 • Filip Varlan a scris cu 2 ani în urmă: Depozitare ambalaje toxice

  Buna ziua , Am fost indrumat catre dumneavoastra de catre serviciul public Ecosal pentru a afla unde pot depozita in conditii optime cutii goale de vopsea ,sticle de plastic in care a fost diluant . Multumesc.

  ,
 • CATALIN POPA a scris cu 2 ani în urmă: DESFIINTAREA SPATIULUI VERDE

  Buna ziua! Am inteles ca se incearca amenajarea unei parcari auto intre blocurile R2 si R3 din micro. 17ceea ce implica defrisarea arborilor existenti respectiv al spatiului verde . In acest sens am rugamintea analizarii tuturor detaliilor cu privire la poluarea fonica si chiar al mediului. Inteleg si lipsa locurilor de parcare din zona dar Citeşte mai departe…

  GALATI,
 • Buna Ziua! Prin prezenta va aduc la cunostina, pe str. Fagului Nr.1 , Bloc 9F, scara 5 , se afla agentia FORTUNA- Pariuri sportive. Persoanele care vin la aceasta agentie lasa gunoaie in urma lor. Iin momentul acesta este un morman de gunoi care cu siguranta este adunat intr o perioada mare de timp fara Citeşte mai departe…

  Galati,
 • Gabriel a scris cu 3 ani în urmă: Duzi tăiați fără rost.

  Bună ziua, astăzi, 14.07.2017, în stația de autobuz de la poarta INTFOR SA, pe strada Portului, au fost tăiați niște duzi tineri, sănătoși, veseli! Menționez că, pe cealaltă parte a străzii, crește, în voie, o adevărată junglă, care nu sare în ochii nimănui! Cu respect, Gabriel Ghimpu

  Galati, Galati
Sari la bara de unelte