Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj


Tel: 0251 530010; 531077; 412021; 0351 428037; 428038; 0746248743 Fax 0251 419035
Str. Petru Rareş, Nr. 1, Craiova, Dolj, Cod 200349
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

arpmdj.anpm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj

Judeţul Dolj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Adriana a scris cu 1 luna în urmă: Autorizatie pentru transport moloz

  Buna ziua, As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de transport moloz? O zi buna, Adriana Cosma

  Craiova, Dolj
 • Elena Gabriela a scris cu 1 luna în urmă: Igiena în bloc

  Bună ziua! Am la cunoștință ca în localitatea Calafat județul Dolj în blocul D5 si D6 , strada Nicolae Bălcescu este o mizerie de nedescris și mai stau persoane abuzive care nu au apa și curent dar de fap fura de la locatari calanizarea blocului este de ne descris în subsolul blocului la fel. Și Citeşte mai departe…

  Calafat, Dolj
 • Buna ziua in data de 31.03.2021, o echipa a primariei a organizat o taierea a unui pom sanatos aflat in Calea Bucuresti bl A6 sc 2 -3(Intrarea in blocuri se face pe alea de pe langa fosta POSTA de pe Calea Bucuresti) Acest pom era un frumos exemplar de Wisteria floribunda care era cam la Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Simona a scris cu 5 luni în urmă: Poliare vizuala reclama luminoasa noaptea

  Buna ziua, Conform regulamentului privind publicitatea stradală, respectiv poluarea vizuala, as dori sa fac o sesizare asupra reclamei luminoase foarte puternice de pe strada Paltinis nr. 75, Centru Medical Dr. Ianos. Reclama luminoasa este deranjanta in cursul noptii. Rog verificarea sa stingerea reclamei noaptea.

  Craiova, Dolj
 • Claudia a scris cu 6 luni în urmă: Poluare cartier Rovine

  Bună ziua, Aș dori să fac o sezizare legat de gradul de poluare în cartierul Rovine, din Craiova. În fiecare seară, zona de lângă trecerea liniei căii ferate devine absolut irespirabilă. Aș avea rugămintea, dacă se poate să se facă niște măsurător al nivelului de poluare pentru a constata și dumneavoastră, cu dovezi, cât de Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte