Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş

Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş


Tel/Fax: 0248 213099; 0348 401 993 Mobil: 0746 248 597
Strada Egalităţii nr. 50 A, Piteşti - Jud. Argeş
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

arpmag.anpm.ro

14239
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş

Judeţul Argeş

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • ANGHEL a scris cu 1 saptamana în urmă: punct de vedere privind autorizatia de mediu

  punct de vedere autorizatie de mediu privind o ferma vegetală pt IF ANGHL ELENA ROXANA Cod CAEN 0124 .

  Poienarii de Muscel, sat Jugur, nr. 353,
 • Raluca a scris cu 1 saptamana în urmă: Pubelele de gunoi

  V-am scris și aseară in legătura cu pubelele de gunoi de la blocul C13bis și C14. Revin cu niște poze făcute astăzi pentru a susține ce v-am scris anterior in speranța ca vor fi luate măsuri. Mulțumesc

  Campulung,
 • Buna ziua, Va sesisez faptul ca in imediata vecinatatea imobilului in care locuiesc (compus din 4 apartamente, asa ca scriu si in numele celorlalti locatari) curge un canal de colectare a apelor pluviale care in ultimul timp degaja un miros insuportabil in aceasta zona. Practic nu se mai poate respira, acest miros patrunde si in Citeşte mai departe…

  Pitesti,
 • Dragos a scris cu 3 saptamani în urmă: Avarie Apa Canal SA 2000

  Buna ziua, de aproximativ 20 de zile pe strada Dimitrie Boteanu , Pitesti , Arges este o avarie la apa curenta. Apa curge in strada nu ajunge la robinet. In Zona miroase a muceagai, sulf si materii fecale. Acestea se scurg direct in strada .

  Pitesti,
 • neinregistrat a scris cu 4 luni în urmă: Poluare sol cu resturi materiale

  Buna ziua! Va expun următoarea situație cu rugămintea de a, mi comunica raspunsul dvs. Este vorba despre o suprafață de teren aflată pe raza Primăriei Topoloveni, teren proprietatea tatălui meu Lungu Tudor, în vârstă de 94 ani.Am constatat că persoane necunoscute arunca diverse materiale si deșeuri pe acest teren. Exista aruncata si o grămadă de Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte