Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş

Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş


Tel/Fax: 0248 213099; 0348 401 993 Mobil: 0746 248 597
Strada Egalităţii nr. 50 A, Piteşti - Jud. Argeş
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

arpmag.anpm.ro

0
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş

Judeţul Argeş

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!