Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad

Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad


Tel: 0257 280996; 0257 280331; 0257 281461; 0257 250046; Fax: 0257 284767
Splaiul Muresului, FN, Arad, Cod 310132, Jud. Arad
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmar.anpm.ro

15421
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad

Judeţul Arad

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Ramona a scris cu 6 luni în urmă: Informatii

  Buna ziua, As dorii informatii sau indicatii pentru a studia posibilitatea de a implanta un centru de tri a deseurilor în comuna noastra. De unde se începe, ce drum trebuie urmat, etc… Este important mai ales în cazul comunei unde locuiesc, se pot crea locuri de munca, se pot transporta desseurile deja triate si, cum Citeşte mai departe…

  Almas, Arad
 • Paul a scris cu 8 luni în urmă: va rog sa ne ajutati

  Bună ziua, Mă numesc Băbuţău Paul-Alexandru, locuiesc în Arad str. Ion Creanga nr 2/C. Prin prezenta doresc să sesisez autoritatăţile competente ale mun. Arad în legătură cu depozitul de gunoi din arealul apropiat situat între , str. Spatar Preda -str. Ion Creanga -Mânastirea Gai – Canalul Muresel. De câteva zile în acest areal (aproape de Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Alin Sodar a scris cu 3 ani în urmă: Acte

  Buna seara,am o nelămurire cu privire la.. Vreau sa anfintez o firma de cosmetică polish Auto ,mă intereseaza dacă am nevoie de ceva aprobări de la sediul dv.repet cosmetică Auto polish Auto.nu spălătorie . Mulțumesc cu stima.

  , Arad
 • Buna ziua, Va sesizez mirosul insuportabil care ne polueaza cartierul Alfa din doua in doua zile, este ceva de neconceput, la aceasta ora in cartier miroase ca si cum am sta intr-un cazan imens cu fecale.Mirosul este degajat de statia de epurare de langa aeroprortul din Arad. Va rog sa verificati si sa ne dati Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Maria Gabor a scris cu 4 ani în urmă: Focar de infectie

  Buna ziua. V-as ruga tare mult sa veniti si sa verificati daca este corect si normal, ca in centrul unei localitati sa existe hambare pentru cereale cu ventilatie. Aceste hambare sunt alaturi de casa si gradina mea, cat si alaturi de cateva unitati economice. Aceste hambare, in momentul cand sunt ventilate, raspandesc peste tot praf, Citeşte mai departe…

  Beliu, Arad
Sari la bara de unelte