Scrie Ocolului Silvic Turda

Ocolul Silvic Turda


Tel: 0264 316278; 0372 706476; Fax: 0264 311388
Turda, str.Gh. Cosbuc nr.15
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Turda

Judeţul Cluj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Turda . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Ocolului Silvic Turda
 • Buna ziua! Ca cetatean al orasului Turda va scriu cu tristete ca Marti 24.03.2015 am observat oameni care faceau taieri masive de lemn dotati cu drujba si un camion special pentru lemn cu brat si falci de prindere si incarcare a bustenilor. Este un camion Mercedes cu cabina albastra fara numar de inmatriculare in fata Citeşte mai departe…

  Turda, Cluj
 • Calin a scris cu 7 ani în urmă: natura

  bunaziua ,vreau sa va aduc la cunostinta ca pe strada calea .victoriei nr.15 Turda se taie toata coroana pomilor din jutul blocului.nu mi se pare normal se se taie toata crencile si sa ramana numai trunchiul,va rog sa trimiteti pe cineva sa verifice pana nu-i prea tarziu.tin sa va mai anunt ca taierea pomilor se Citeşte mai departe…

  turda, Cluj
Sari la bara de unelte