Scrie Ocolului Silvic Tecuci

Ocolul Silvic Tecuci


Tel: 0236 820030; Fax: 0236 819029
Tecuci, B-dul 1 Decembrie Nr 116 bis
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15415
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Tecuci

Judeţul Galaţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Tecuci . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Ocolului Silvic Tecuci
 • a scris cu 4 ani în urmă: Mizerie de la fosa weceului.

  Buna seara. Ma numesc Mosneaga Constantin Emanuel locuiesc in sat ionasesti comuna nicoresti jud. Galati. La citeva case de mn un vecin pe nume Constantin Ciolan de cite ori se umple putul absorbant de la wc (fosa) o descarca pe sntul satului in loc sa cheme vidanja si se opreste la mn in poarta. Nu Citeşte mai departe…

  Ionasesti,
 • Iosif a scris cu 8 ani în urmă: Bună ziua!

  Eu sunt un susținător al protecției mediului. Mă gândeam să împăduresc un teren și aș vrea să-mi spuneți cum aș putea face? Vă mulțumesc!

  Malu-Alb, Galati
Sari la bara de unelte