Scrie Ocolului Silvic Târgu Ocna

Ocolul Silvic Târgu Ocna


Tel: 0234 34 40 52; 0372 70 26 53; Fax: 0234 34 40 53
Hadarag Emil
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15230
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Târgu Ocna

Judeţul Bacău

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Târgu Ocna. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Târgu Ocna
  • Ana a scris cu 8 ani în urmă: Rugaminte

    Locuiesc in orasul TG. Ocna str. pacuri nr. 9 si va rog sa -mi spuneti ce rglementari exista in domeniul pasunatului ptr.ca un proprietar de oi le paste pe spatiul verde din fata casei mele unde eu am plantat pomi si as vrea sa pun flori . Desi exista suficient islaz, el le poarta pe Citeşte mai departe…

    Tg. Ocna, Bacau
Sari la bara de unelte