Scrie Ocolului Silvic Stulpicani

Ocolul Silvic Stulpicani


Tel: 0230 57 47 63; 0732 80 83 81; Fax: 0230 57 47 63
Stulpicani
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15458
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Stulpicani

Judeţul Suceava

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Stulpicani . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Stulpicani
  • michaela42 a scris cu 8 ani în urmă: Petrache Paraschiva

    o mare doamna…bagami-as picioarele in capul ei de parasuta si ordinara ce este ea….careia ii place sa manance cacat fara numar…care a uitat ca a fost la viata ei o jigodie nenorocita…pe care a facut-o doamna sotul ei fara de care era o muritoare de foame…bravo lui petrache ca fost un afemeiat toata viata lui,bravo Citeşte mai departe…

    , Bistriţa-Năsăud
Sari la bara de unelte