Scrie Ocolului Silvic Somesu Rece

Ocolul Silvic Somesu Rece


Tel: 0264 371649; 0372 703183; Fax: 0264 371649
Gilau str.Principala nr.178
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Somesu Rece

Judeţul Cluj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Somesu Rece . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Somesu Rece
  • Andrea Campean a scris cu 2 ani în urmă: Lemne fara acte de provenienta

    In luna martie a.c. Am apelat la dl. Albertfi Adrian Ionuț (tel : 0754462248) pt a-mi acoperi un colt din terasa. Acesta se angaja să facă un mini foișor din lemn, insa lucrarea nu a putut fi finalizată intr-o zi. A promis că revine,asa ca i-am plătit contravaloarea lucrării, dar nu am primit nici o Citeşte mai departe…

    Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte