Scrie Ocolului Silvic Satu Mare

Ocolul Silvic Satu Mare


Tel: 0261 71 57 66; 0372 70 26 80; Fax: 0261 71 57 54
P-ta Eroii Revolutiei, nr. 12
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15222
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Satu Mare

Judeţul Satu Mare

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Satu Mare . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Satu Mare
  • MARIUS ROATIS a scris cu 6 ani în urmă: ACHIZITIE BRAZI

    Buna ziua . Sunt contabil la un PFA si as dori sa ma documentez despre actele necesare , autoirizatii pentru achizitia de brazi din Ungaria si comercializarea lor in Satu Mare.

    MARTINESTI, Satu Mare
Sari la bara de unelte