Scrie Ocolului Silvic Patrauţi

Ocolul Silvic Patrauţi


Tel: 0230 52 80 62; 0732 80 83 94; Fax: 0230 52 80 62
Patrauţi
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15781
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Patrauţi

Judeţul Suceava

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Patrauţi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Ocolului Silvic Patrauţi
 • Eugen a scris cu 3 luni în urmă: Taieri paduri

  Imi poate explica cineva de ce se taie pădurile din zona drumului ce leagă Zvoriștea de Serbauti ? Este vb de drumul comunal 55!!! Sunt dealuri întregi pe care nu a mai ramas nici un copac in picioare!!!

  Iasi, Suceava
 • Buna ziua Sunt Mesteriuc Luminita Viorica din Patrauti ,jud.Suceava si doresc sa reclam faptul ca pe dealul Patrauti, sub padure dar si prin padure isi fac de cap din ce in ce mai multi motociisti , spatiul de pasunat dar chiar si padurea de salcami si terenurile oamenilor de altfel din preajma rapelor a devenit Citeşte mai departe…

  PATRAUTI, Suceava
Sari la bara de unelte