Scrie Ocolului Silvic Muşateşti

Ocolul Silvic Muşateşti


Tel: 0248 268886; 0372 701390; Fax: 0248 268887
Com. Musatesti
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14053
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Muşateşti

Judeţul Argeş

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Muşateşti . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

4 persoane au scris Ocolului Silvic Muşateşti
 • FLORINA MOISE a scris cu 1 an în urmă:

  buna ziua ;doresc sa aflu mai multe date in legatura cu incheierea unui contract intre proprietarul unui teren de padure ce se afla pe raza comunei Vilsanesti si societatea dumneavoastra in ce priveste paza ,si ce trebuie sa contina o procura prin care sa inputernicesc o persoana sa se ocupe de aceasta problema va multumesc Citeşte mai departe…

  BucurestI-Ilfov,
 • Va contactez cu privire la situatia semnalata inca de anul trecut: porci mistreti ce distrug culturile in mai multe sate ale comunei Musatesti. Mama mea sta in Stroesti, terenul este pe numele Dima Nicoleta, iar cultura de porumb de anul trecut a fost distrusa in proportie de 3/4. Cateva randuri de pe o margine au Citeşte mai departe…

  Stroesti,
 • Badea a scris cu 4 ani în urmă: Furt material lemnos

  in comuna musatesti sat stroiesti locuieste lemnaru victor care impreuna cu fiul sau lemnaru valentin sustrag cantitati impresionante de material lemnos pe care il valorifica ,ca lemne de foc si de constructii. au camioane si camion cu macarele personale. fura de mult timp si nu inteleg de ce nu se iau masuri pentru protejarea padurilor,pentru Citeşte mai departe…

  Pietrosani,retevoiesti arges, Arges
 • adrianopolis a scris cu 7 ani în urmă: Titlu de proprietate

  Buna ziua! Rog persoana de contact pentru detalii ,identificare pe teren tarla 21parcela 190B, suprafata 1ha,Titlul de proprietate nr.131420 din 24.11.2004.Va multumesc!

  Slatina, Olt
Sari la bara de unelte