Scrie Ocolului Silvic Moreni

Ocolul Silvic Moreni


Tel: 0245 665974; 0372 701698; Fax: 0245 6659743
Str. 22 Decembrie 1989, nr.3C, jud. Dambovita
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15724
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Moreni

Judeţul Dâmboviţa

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Moreni . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Moreni
  • IOAN BOROICA BOJINESCU a scris cu 3 ani în urmă: LOCURI DE MUNCA VACANTE

    Buna ziua , imi cer scuze de deranj as avea si eu o intrebare , eu am terminat scoala de tehnician silvic acum 3 ani as vrea sa stiu daca se face vreun concurs sau ce locuri ar fi disponibile in viitorul apropiat, va multumesc

    MORENI,
Sari la bara de unelte