Scrie Ocolului Silvic Livezi

Ocolul Silvic Livezi


Tel: 0234 33 20 10; 0372 70 26 35; Fax: 0234 33 20 10
Loc. Livezi, Bacau
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15231
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Livezi

Judeţul Bacău

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Livezi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris Ocolului Silvic Livezi
 • Adela Buga a scris cu 4 ani în urmă: Impadurire

  detinem,eu si cu o sora o suprafata de 13672 mp teren ce figureaza ca pasune dar in realitate este fanat degradat in urma alunecarilor de teren din anul 197o,teren situat in satul Barsanesti,com.Barsanesti.Deoarece este un teren impropiu cultivarii si avind in vedere ca solul este unul argilos,ne-am gandit ca s-ar asigura stabilitatea solului prin impadurire.Avind Citeşte mai departe…

  TarguOcna,
 • a scris cu 5 ani în urmă: Gheorghiță Busuioc

  Pădurarul Gheorghiță Busuioc m-a amenințat cu bataia ca am spus adevărul aici!Eu nu i-am spus nimic am vrut sa deschid poarta si sa ii ajut la lemne si el a spus să sug pula ca să-și lase familia!o să il spun la toată tara,.Eu oricum nu mă uitam la el doamne fereste!

  Livezi,
 • a scris cu 5 ani în urmă: Gheorghiță Busuioc

  Padurarul Gheorghita Busuioc din Livezi,județul Bacău a spus unei fete din Livezi care stă vis a vis de el ca să-i suga pula ca să-și lase familia.rușine sa-i fie!

  Livezi,
Sari la bara de unelte