Scrie Ocolului Silvic Lacu Sarat

Ocolul Silvic Lacu Sarat


Tel: 0239 68 46 40; 0372 70 21 44; Fax: 0239 68 46 40
Braila, sos.Vizirului km 10
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Lacu Sarat

Judeţul Brăila

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Lacu Sarat . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Lacu Sarat
  • NARCIS a scris cu 8 ani în urmă: CAMPANIA IMPADURIRI

    Stimate Domnule ing BUTIA IONUT Am aflat cu interes prin intermediul internetului ca administrati O.S LACU SARAT Permiteti-mi sa imi ofer serviciile Experienta acumulata si cunostintele dobandite in cadrul Liceului Silvic pe care lam absolvit ma face sa cred ca sunt persoana potrivita pentru o colaborare Sunt cordonatorul unei echipe de muncitori sezonieri Va pot Citeşte mai departe…

    PLOIESTI, Prahova
Sari la bara de unelte