Scrie Ocolului Silvic Hanu Conachi

Ocolul Silvic Hanu Conachi


Tel: 0236 821778; Fax: 0236 821382
Liesti Str. Pietei Nr.33
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15724
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Hanu Conachi

Judeţul Galaţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Hanu Conachi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Ocolului Silvic Hanu Conachi
 • Buna ziua D-lor! As dori sa platesc paza padure ptr. anul 2021 prin Banca Transilvania. In acest scop am nevoie de la d-stra de o chitanta cu suma de plata ptr. cele 1.5 ha padure si un nr. de cont. Va multumesc de intelegere. Serban Iani

  Galati Str.A.Lapusneanu, Nr.24, AP.33, Galati
 • catalin1970 a scris cu 8 ani în urmă: Am 5 ha de teren degradat

  Buna ziua Am 5 ha de teren degradat pe care vreau sa-l inpaduresc . Asi dori sa stiu cum ma inscriu in programul Luna inpaduririi de arbori

  com Piscu, Galaţi
Sari la bara de unelte