Scrie Ocolului Silvic Gurahont

Ocolul Silvic Gurahont


Tel: 0257316110; 0372702782; Fax: 0257316221
Gurahont Str.A.Iancu nr.7
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Gurahont

Judeţul Arad

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Gurahont . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Gurahont
  • Claudiu Daniel a scris cu 8 ani în urmă: Luna plantării arborilor

    Bună ziua, Am înțeles ca Romsilva oferă puieți pentru persoanele fizice cât și juridice pentru împădurirea suprafețelor proprii. Sunt interesat de acest proiect “Luna plantării arborilor” și doresc, dacă se poate să aflu care sunt pașii de urmat pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de acest proiect. Vă mulțumesc!

    Gurahont, Arad
Sari la bara de unelte