Scrie Ocolului Silvic Galaţi

Ocolul Silvic Galaţi


Tel: 0236 412526; 0236 412517; Fax: 0236 412526
Galaţi, Strada Stiintei, nr.95
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Galaţi

Judeţul Galaţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Galaţi . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Galaţi
  • Cristina a scris cu 8 ani în urmă: Luna plantarii arborilor

    Buna seara, Ma numesc Cristina Tabacaru si va scriu in numele unui grup de 12 prieteni care ar dori sa infrumuseteze cateva zone din Galati. Am inceput anul trecut in noiembrie cu plantarea de copaci intr-un parculet de copii din Micro 17 si am vrea sa continuam si in aceasta primavara sa inverzim cateva gradini Citeşte mai departe…

    Galati, Galati
Sari la bara de unelte