Scrie Ocolului Silvic Brăila

Ocolul Silvic Brăila


Tel: 0239 61 20 30; 0372 70 23 35 ; 0372 70 23 36; Fax: 0239 61 20 30
Str.Golesti nr.29
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14616
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Brăila

Judeţul Brăila

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Brăila . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris Ocolului Silvic Brăila
 • a scris cu 4 ani în urmă: Flor-Leonte Alexandru

  Buna ziua! Am depus la dumneavoastra o cerere pentru angajare pentru functia motorist/ mecanic naval pentru nava care este in administrarea dumneavoastra. Cererea am depus-o acum 10 zile. Astept sa-mi confirmati sau infirmati cererea depusa prin email sau la telefon 0747420717! Va multumesc ! O zi buna!

  braila,
 • NARCIS a scris cu 7 ani în urmă:

  Stimate Domnule VICOL COSTICA Am aflat cu interes prin intermediul internetului ca administrati OS BRAILA Permiteti-mi sa imi ofer serviciile Experienta acumulata si cunostintele dobandite in cadrul Liceului Silvic pe care lam absolvit ma face sa cred ca sunt persoana potrivita pentru o colaborare Sunt cordonatorul unei echipe de muncitori sezonieri Va pot asigura un Citeşte mai departe…

  PLOIESTI, Prahova
Sari la bara de unelte