Scrie Ocolului Silvic Avrig

Ocolul Silvic Avrig


Tel: 0269 52 37 44; 0729 09 39 36; Fax: 0269 52 39 80
Avrig 555200, str.Grivitei nr.2
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie Ocolului Silvic Avrig

Judeţul Sibiu

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Ocolului Silvic Avrig . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Ocolului Silvic Avrig
  • CARMEN29 a scris cu 8 ani în urmă: Puieti de carpen si conifere

    buna ziua as dori sa imi comunicati in ce masura pot primi din partea Ocolului Silvic Avrig un nr. de 1000 puieti carpen si conifere (brad, pin) sau orice alt tip de puiet care se preteaza zonei montane Porumbacu – Richirie, pentru ingradirea terenului in suprafata de 1000 mp situat in zona richirie, in imediata Citeşte mai departe…

    porumbacu de sus, Sibiu
Sari la bara de unelte