Scrie Direcţiei Silvice Sibiu

Direcţia Silvică Sibiu


Tel: 0269 24 24 11; 0372 70 16 94; Fax: 0269 21 49 70
Sibiu 550399, Calea Dumbravii, nr. 140
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.dssibiu.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Sibiu

Judeţul Sibiu

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Sibiu . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Direcţiei Silvice Sibiu
  • flo a scris cu 8 ani în urmă: ;LUNA PLANTARII ARBORILOR;

    Doresc si eu arbori pentru a-mi planta o suprafata de 1 ha teren degradat.

    rusi nr.386, Sibiu
Sari la bara de unelte