Scrie Direcţiei Silvice Focşani

Direcţia Silvică Focşani


Tel: 0237 22 23 91; Fax: 0237 22 72 15
Focşani, Strada Leopoldina Balanuta, nr. 17
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14278
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Focşani

Judeţul Vrancea

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Focşani . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Direcţiei Silvice Focşani
  • mariana a scris cu 7 ani în urmă: Luna plantarii arborilor

    Buna ziua, Am aflat de pe adresa de facebook a lui EcoMagazin.ro ca: “Romsilva pune la dispozitie gratuit circa 1 milion de puieti forestieri pentru persoanele fizice cat si juridice pentru impadurirea […] mai aveti? Multumesc!

    focsani, Vrancea
Sari la bara de unelte