Scrie Direcţiei Silvice Brăila

Direcţia Silvică Brăila


Tel: 0239 61 54 25;0239 61 54 81; 0372 70 23 35;0372 70 23 36; Fax: 0239 61 55 36
Braila, Strada Golesti, nr.29
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.bmb.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Silvice Brăila

Judeţul Brăila

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Direcţiei Silvice Brăila . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Direcţiei Silvice Brăila
  • Stimate Domnule Am aflat cu interes prin intermediul internetului ca administrati DS BRAILA Permiteti-mi sa imi ofer serviciile Experienta acumulata si cunostintele dobandite in cadrul Liceului Silvic pe care lam absolvit ma face sa cred ca sunt persoana potrivita pentru o colaborare Sunt cordonatorul unei echipe de muncitori sezonieri Va pot asigura un numar foarte Citeşte mai departe…

    PLOIESTI, Prahova
Sari la bara de unelte