Primaria Borşa

Primăria Borşa


Primar Mihali Toader, din partea formaţiunii politice: Candidat Independent


Adresa primăriei:
Str. Libertatii nr. 46 0262 342322, 342444; Fax: 0262 342864
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Borşa

15421
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Borşa, Mihali Toader

ales primar în Borşa, judeţul Maramureş, circumscriptia nr. 4, cu 5598 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Borşa, Mihali Toader, ales cu 5598 voturi
  • neinregistrat a scris cu 11 luni în urmă: Poluare

    Cu respect va rog luati masuri prin agentul de mediu din Borsa cu privire la poluarea care se pregateste in data de 23 06 2020 in mai multe locuri din Borsa, mai cu seama in cartierulLazuci unde sint adunate foarte multe cauciucuri provocind o poluara foarte mare ! Cu respect si consideratie!!!

    ,
Sari la bara de unelte