Primaria Bolintin-Vale

Primăria Bolintin-Vale


Primar Sugurel Nicolae, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. Liberta]ii nr. 1 0246 270990, 271187; Fax: 0246 27090, 271187
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14027
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Bolintin-Vale, Sugurel Nicolae

ales primar în Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, circumscriptia nr. 2, cu 3149 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului oraşului Bolintin-Vale, Sugurel Nicolae, ales cu 3149 voturi
  • IMantoiu a scris cu 7 ani în urmă: pubele pentru reciclabile

    Buna ziua. De vreo doi ani, in diferite locatii din Bolintin Vale au fost amenajate platforme pe care chipurile urma sa apara pubele pentru reciclabile. In teorie suntem in Europa. Ne minunam si ne indignam ca nu suntem primiti in spatiul Schengen, desi n-ar trebui, caci civilizatia si gospodarirea nu ne reprezinta. Apelez la dumneavoastra Citeşte mai departe…

    Bolintin Vale, Giurgiu
Sari la bara de unelte