Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi


Tel: 0236 407000; interior 20017; 0722 256692

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.gl.politiaromana.ro

15489
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi

Judeţul Galaţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Marius daniel a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

    formulez prezentu a plangere impotriva lui patriciu marius domiciliat in localitatea cavadinesti sat ganesti judetul galati pentru urmatoarele fapte domnul acesta in data de 29 03 2021 a furat lui bunicu meu bourceanu and one in varsta de 91 dev ani soba de teracota sculele pentru munca Agricola si a furat si lemnele din padurea Citeşte mai departe…

    Cavadinesti sat ganesti strada principala numaru 5314,
Sari la bara de unelte